Mac OSX Tip: forbyd “Billedoverførsel” i at starte op…


Mac OSX Tip: Hvordan man forhindre programmet; “Billedoverførsel” i at starte op, hver eneste gang man isætter et hukommelseskort, eller tilslutter et kamera

Man kan stoppe “Billedoverførsel” (“Apple Photo”) fra at starte op automatisk pr enhed via selve programmet. (Funktionen er dog  godt gemt!) Men du er nødt til at gøre dette for hver enhed én efter én – plus, endnu mere irriterende, også hver eneste gang du formatere dit hukommelseskort, da det så behandler det som en ny enhed.
Det har drevet mig til vanvid – men endelig har jeg fundet en løsning.

For at stoppe “Billedoverførsel” fra nogensinde at lancere sig selv igen, når du tilslutter en enhed/hukommelseskort skal du gøre følgende:
Start programmet Terminal
Indtast følgende linje:

defaults -currentHost write com.apple.ImageCapture disableHotPlug -bool YES

Tast så Enter

Så enkelt er det. Hvis du senere ønsker at genaktivere det, gentager du processen, men udskift “YES” med “NO

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *